Vidámság házhozszállítva

Vidámság házhozszállítva

2015. 08. 07.

Keresd meg kedvenc kis barátodat, rendeld meg nálunk és hagyd, hogy színt vigyen a mindennapjaidba!

Vidámság mindenhol

Egy tér, amelyben nemcsak a kedves kis plüssfigurák és kiegészítők, hanem te is jól érzed majd magad!

Találd meg gyorsan, amit keresel

Azoknak, akik már a webáruházba érkezésükkor tudják, hogy nagyjából (vagy pontosan) mit szeretnének, a keresést illetve azt kiegészítve a szűrést javasoljuk. Ha ismersz egy kifejezést, nyugodtan írd be a keresőmezőbe! Ha ismered pár tulajdonságát a terméknek, a találatoktól balra tudsz méretre, márkára, árra és egyéb jellemzőkre szűkíteni.

Tallózz kedvedre kínálatunkból

Ha nem tudod, hogy pontosan mit szeretnél, de azt tudod, hogy te, vagy akit meg akarsz lepni, nagy rajongója a Hello Kitty-s kozmetikumoknak, a TY plüssöknek vagy a Vasembernek, a bal felül található hármas menüt javasoljuk. A Kategóriák menüpont alatt csoportosítva találod azokat a termékköröket, melyeket árusítunk. Ha kiválasztottad például a Plüssök-et, gyors betekintést nyerhetsz az azon belül található alkategóriákba, megkönnyítve a választást. Ha kifejezetten a TY plüssökért rajongasz, a Márkák menüpontban kutakodj, így gyorsan eljuthatsz a gyártók szerinti listához. Végezetül, ha egy Vasemberes figurára fáj a fogad, a Mesehősök a te barátod. Innen választva egy olyan listát kapsz, ahol mindent megmutatunk, ami az adott mesehőshöz kapcsolódik, így nem csak a plüssöket, de játékokat, kozmetikumokat és egyéb termékeket is.

Vásárolj otthonról, kényelmesen

Ha sikerült kosárba tenned a kívánt termékeket, a vásárláshoz be kell lépned a fiókodba. Ha még nem rendelkezel ilyennel, könnyedén regisztrálhatsz egyet magadnak a jobb felső sarokban (belépni is itt tudsz). Ezt követően meg kell adnod pár adatot, hogy tudjuk, kinek és hova kell küldenünk a csomagot.

Fizess biztonságosan, bankkártyával

Lehetőséged van bankkártyával fizetni, vagy pedig kérheted, hogy egy Pick Pack pontban vehetsd át a csomagodat. A bankkártyás fizetés egy biztonságos webes felületen történik, adataidat nem tároljuk el! Sikeres fizetés esetén egy visszaigazoló emailt fogsz kapni.

Akár ingyen házhoz szállítjuk, amit vásároltál

Fontos tudnod, hogyha rendelésed értéke eléri a 12.000 Forintot, akkor ingyen házhoz szállítjuk azt. Kisebb értékű rendelés esetén is kedvező áron juttatjuk el hozzád a termékeket. A pontos díjszabásról az Információk menüpont Rendelés menete részben olvashatsz.