Barion Pixel
Bemutatkozunk

A hellopinky.hu webáruház üzemeltetője a Meteor CEE Kft.

A Meteor cégcsoport 1993-ban kezdte meg működését Magyarországon. Ügyfeleink között megtalálható szinte az összes magyarországi hipermarket, szupermarket és barkácsáruház üzletlánc, benzinkúthálózat, valamint viszonteladó nagykereskedők az ország minden pontján. A korábbinál is hatékonyabb logisztikai működést biztosító központi telephelyünk 2012-ben nyílt meg zöldmezős beruházás keretében Tárnokon. A prémium kategóriájú autóápolási és felszerelési termékek széles körét magába foglaló tevékenység mellett 2012-től a közép-kelet európai régióban megkezdtük a hellopinky.hu webáruházban megrendelhető license termékek forgalmazását.

A TY a világ legismertebb és legnagyobb plüss figurákat gyártó cége, termékei óriási választékban megtalálhatóak központi raktárunkban, csakúgy, mint a Hello Kitty original termékkörök. További fontos partnereink a jól ismert és széles körben kedvelt film, rajzfilm és mese figurákat a termékein megjelenítő World Cart papírárut, Beauty&Care kozmetikai szereket, dr.Fresh szájápolási cikkeket, valamint Stor háztartási műanyag árut gyártó nagy nemzetközi cégek.

A hellopinky.hu webáruházzal lehetőséget kívánunk adni a kényelmes, otthonról történő vásárlásra, a raktárunkban azonnal elérhető több ezer termékünk közül válogathatsz és rendelhetsz néhány egyszerű lépésben, amelyet a Rendelés menete menüben találsz meg.

Elérhetőségeink
Cég név: Meteor Cee Kft.
Cím: 2038 Sóskút, Jedlik Ányos u. 4.
E-mail cím: web@meteorcee.hu
Telefonszám: +36 20 745-9972
 
 
Az általunk forgalmazott márkák
TY
A Ty Inc. 1986 óta gyárt plüss figurákat különféle színes nevekkel ellátva, a legmagasabb minőségben és a legkedvezőbb áron. A világ egyetlen olyan cége, amely ilyen széles termékpalettával rendelkezik. A széles választékban a Boos (nagy szemű plüss állatfigurák), a Beanie Babies és a Ty Classic plüssök mellett, egyre több license karakter jelenik meg a kínálatban, többek között a Disney, Nickelodeon, Marvel, Hello Kitty, Hasbro figurái. A Ty logó megtalálható minden Ty játékon, különlegessége, hogy a címkén belül feltüntetik minden játék nevét és születési dátumát, és egy négy soros verset róla. A Ty Inc. elnöke, vezérigazgatója, kizárólagos tulajdonosa és alapítója Ty Warner, székhelye Westmont, Illinois államban található
WORLD-CART
A World Cart olaszországi székhelyű cég, a papíráru gyártás területén vezető szerepet termékek tölt be a license termékek szegmensében, minden egyes terméke a csomagoláson belül nyomott minta legmagasabb minőségét képviseli.