Barion Pixel
Hello Pinky - Tele színekkel

Hello Pinky - Tele színekkel

2015. 08. 13.

Nézz szét nálunk, találd meg te is a kedvenced!


Hello Pinky! Hello Mindenki!

Vajon van-e még olyan gyermek vagy felnőtt a világon, akinek be kell mutatni, hogy ki is az a Hello Kitty, a kedves kis cica, akinek mindenki előre köszön? Nemcsak plüss figurákon, hanem pénztárcákon, tolltartókon, ruhákon, sőt még papírzsebkendőkön is találkozhatunk Kitty, vagy valamelyik barátja barátságos arcával. De kik is Kitty barátai a Pinky világban? Ott vannak a nagy szemeikről ismert Boos család tagjai, a vidám My Little Ponik, a Nickelodeon mesecsatorna kedves kis szereplői, a rózsaszín Peppa Pig malackák, valamint az Óperenciás tengeren túlról származó Disney figurák.

A HelloPinky-t azért hoztuk létre, hogy családfája alá begyűjtsük az összes jó kedvű arcot, akik színt hoznak életünkbe. Kicsiknek és nagyoknak egy csipet meseországot nyújtanak minden napra. Lehetünk mi kiscsoportos óvodások, első iskolatáskájukat cipelő iskolások, ballagó nyolcadikosok, vagy első csókunk után szégyenkezve ajándékkal előálló kamaszok. De lehetünk a sokadik, ezredik csókunk után, vagy egy üzleti úton, nyakkendőben, a Hello Pinky termékek egy-egy pillanatra nemtől és kortól függetlenül repítenek el minket a velük megélt varázslatok világába és közben jókat szórakozhatunk.

Mert szerintünk színes barátainkkal az oldalunkon megtelik élettel a legszürkébb perc is. Mi így szeretünk élni. Nézz szét nálunk, találd meg te is a kedvenced!